PLAN VAN AANPAK

Weegschaal_in_handen_met_logo

De eerste stap

Tja, de drempel kan best hoog zijn, maar de eerste stap is gezet; je hebt een vrijblijvende afspraak-intake gepland. Tijdens deze eerste afspraak gaan we kijken wat de mogelijkheden voor je zijn en welk programma het beste bij je past. We bespreken je dieetverleden, eetgewoontes, wat je doelen zijn en wat je graag zou willen veranderen. Natuurlijk is daar dan ook het weegmoment, het noteren van de benodigde gegevens en de product keuze. We gaan aan de slag met de verandering!

Onze aanpak

De meeste cliënten vinden het prettig om elke week te komen wegen en hun verhaal kwijt te kunnen, maar de frequentie van komen is natuurlijk geheel aan jou. We doen alleen waar jij je goed bij voelt! Maar we staan te allen tijden klaar voor het geven van tips, tijd, bieden van een luisterend oor en een motiverende peptalk.

Let’s start!

Coach Nutrition producten

De Coach Nutrition producten bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken, bijvoorbeeld extra proteïne en collageen.
Ze zijn vrij van gluten, toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen én kleur of smaakstoffen. Tevens zijn onze producten halal verwerkt. Alles wat je nodig hebt en tegelijkertijd laag in calorieën en makkelijk in gebruik! Hoe slim is dat?

REPEN

TO GO SHAKES

SHAKES

KANT EN KLAAR

MAALTIJDEN

OVERIGE PRODUCTEN

SOEPEN

ONTBIJT SHAKES

Maak een afspraak op de locatie waar je wil

9 + 2 =