Welkom bij The Slim Company!

Coach Trudi

Trudi Timmer Arends

Mijn naam is Trudi Timmer Arends en werk al sinds 2002 als gewichtscoach. Ik heb in de loop van de jaren de nodige ervaring opgebouwd in het begeleiden van cliënten naar een gezond gewicht en het behouden daar van.

De kracht van een ervaringsdeskundige

Ik weet namelijk hoe het is om af te vallen en aan te komen….jarenlange strijd en het gevoel dat ik gevangen zat in mijn lichaam. Het verplaatsen in mijn cliënten gaat daardoor veel dieper. Ik ben geen psycholoog, maar weet wel waar je door heen moet. Vaak zit achter iemands wens om af te vallen meer dan alleen gewichtsverlies. Het is belangrijk dat je het mentaal op een rijtje hebt, voordat jij je op het afvallen gaat focussen. Sommigen willen zo graag, maar soms is dat niet genoeg, zijn we niet in balans en lukt het niet. Ik ga je daarbij helpen door 24/7 als jij dat wil je ondersteuning te zijn, want jij gaat het gewoon DOEN. Eindelijk van je overtollige kilo’s af op een verantwoorde wijze en een goed gevoel voor jezelf creëren en natuurlijk blijvend resultaat behouden!

Warm contact

Het belangrijkst aan mijn werk als gewichtscoach vind ik niet zozeer dat mensen hun vooraf gestelde doel behalen, maar dat ze zich goed leren voelen in en met hun lijf. Het is zo mooi om te zien dat ze zichzelf zijn, ook al valt het resultaat een keertje tegen.

Nazorg

Afvallen en op gewicht blijven vergt gewoon enorm veel aandacht, energie en discipline. Al helemaal als je het gevoel hebt dat je er na de intensieve begeleiding weer alleen voor staat. Wanneer mijn cliënten klaar zijn, houd ik het contact warm. Kom na je traject bijvoorbeeld elke 6 weken een keer bij mij op de weegschaal staan, geheel vrijblijvend en gratis. Zie het als een persoonlijke stok achter de deur. Even elkaar weer zien en er over te hebben welke valkuilen weer op de loer liggen of hoe je weer wat beter de balans er in brengt of hoe je nog beter kan variëren in je voeding. Hoe hard je ook roept dat je nooit meer zult aankomen, een terugval is helaas zo gebeurd. Eerdere cliënten waarmee ik nog steeds contact heb waarderen dat enorm. De één wint de strijd en is definitief van het overgewicht af, de ander heeft veel langer begeleiding nodig en dat is niet erg. We gaan samen aan de slag om een positieve jij te ontwikkelen, iemand die zichzelf weer durft te gunnen. De metamorfose die jij doormaakt, is je grootste motivatie.

Trudi Timmer Arends
Coach The Slim Company

Coach Paulien

Paulien_aan_bureau

WIE BEN IK?

Mijn naam is Paulien Timmer Arends en sinds 2018 werk ik samen met mensen aan hun persoonlijke ontwikkeling, groei én ambities op diverse vlakken. Wanneer je een druk leven leidt, of wellicht juist wel het gevoel hebt dat je stil staat, vergeet je heel makkelijk om goed voor jezelf te zorgen.

Ik help mijn cliënten om de balans terug te vinden en weer de regie te nemen over hun eigen leven én gewicht.

“ IK BEGIN MORGEN….. “

Deze uitspraak komt je vast heel bekend voor! Het kan namelijk doodeng zijn je kwetsbaar op te stellen, je pantser te laten zakken en te kiezen voor JEZELF. Ook ik verloor mijzelf regelmatig in ongezonde voeding en had dan ook jarenlang mijn gewicht niet op orde. Uit eigen ervaring weet ik dan ook hoe het is om constant aan te komen en weer af te vallen. Je beland in een fysieke- en emotionele rollercoaster waardoor je jezelf eigenlijk volledig kwijtraakt. Een eerste stap zetten; voor- en richting wie je eigenlijk wilt zijn wordt dan ook steeds moeilijker en spannender.

Ik wil je graag helpen om weer de regie te krijgen over je eigen leven en weer de beste versie te worden van JIJ!

WEER BLIJ MET JIJ

Jouw wensen en doelen staan voorop, welke we uitgebreid met elkaar opstellen en evalueren. Afvallen én op gewicht blijven, vergt natuurlijk ontzettend veel energie, aandacht en discipline. Dit mag je natuurlijk ook van mij verwachten want ik sta 24/7 voor je klaar!

Samen gaan wij op weg naar een positieve mindset én een gezonde levensstijl, want weet je? JIJ VERDIENT DAT!

Paulien Timmer Arends
Coach The Slim Company

Maak een afspraak op de locatie waar je wil

 

5 + 5 =