Slim PLANNEN

Een plan op maat

Op weg naar mijn nieuwe IK! 

Wij bieden diverse programma’s aan die je naast onze intensieve, persoonlijke coaching ondersteunen bij het afvallen.

Je kan kiezen voor ons totaalvoeding programma (800 kcal) waarbij je alle maaltijden vervangt door een gezonde maaltijdvervanger.

Deze stap wordt als makkelijk ervaren, omdat je niet na hoeft te denken over een eigen bereide gezonde maaltijd. Vaak wordt gedacht “maar dan krijg ik toch niet genoeg gezonde voedingsstoffen binnen?” Juist niets is minder waar….in onze producten zitten alle vitamines, mineralen en essentiële vetten die je lichaam nodig heeft, 100%.

De plannen

Daarnaast bieden we diverse programma’s aan op basis van maaltijdvervangers in combinatie met gezonde voeding. Je kunt dan kiezen voor 900 kcal, 1050 kcal of 1200 kcal inname per dag. De zelfbereide maaltijden mag je zelf samen stellen al dan niet met de hulp van je coach of onze super handige app.

Stabilisatie

Natuurlijk is naast het goede afvalresultaat het heel belangrijk dat de kilootjes er ook af blijven en dat we stabiliseren in ons gewicht. We bouwen daarom ook langzaam op naar normale voeding, gaan we minder maaltijdvervangers gebruiken en verhogen de calorie inname naar 1350 kcal, 1500 kcal, 1650 kcal of naar een energiebehoefte die past bij jouw nieuwe lichaam en levensstijl.

Deze programma’s zijn allemaal te vinden in onze folder welke je hier kan downloaden. 

De stappen

Kort samengevat ziet het afvalproces er als het volgt uit:

De intake met jouw persoonlijke coach

Het kiezen van het programma wat bij jou past

Het afvallen

Het volgen en volhouden van het door jou gekozen programma

Het stabiliseren

Het langzaam afbouwen van de maaltijd vervangende producten en weer terug naar ‘normale’voeding

Je nieuwe levensstijl

De verandering in je eet- en leefpatroon blijven doorvoeren met behulp van onze gratis begeleiding

 

Goede producten én een Slim Plan

Bij een Slimme aanpak zijn ook producten nodig, die daarbij aansluiten. Goede voeding is belangrijk om gezond te blijven.