Imke, Apeldoorn, 40 jaar

Na vele pogingen om af te vallen en lekkerder in m’n vel te komen zitten besloot ik dat de maat vol was en belde ik The Slim Company voor een intake gesprek.  Trudi nam uitgebreid de tijd om samen met mij een programma af te stemmen wat bij mij en mijn wensen aansloot. Zij is naast een leuke, gezellige & hartelijke vrouw ook een jarenlange ervaringsdeskundige. Dat merk je & dat voel je. Ze begrijpt je, laat je op een natuurlijke manier op je gemak voelen en weet haar vinger op de gevoelige plek te leggen. Trudi is warm, deskundig en erg eerlijk. 

Vol vertrouwen ging ik van start met het programma. Ze informeerde met enige regelmaat hoe het met me ging in het proces om slanker en fitter te worden. Ze leek precies aan te voelen wanneer ik het lastig had; juist op die momenten stuurde ze een berichtje. Zij wist me iedere keer weer opnieuw te motiveren om door te gaan. Mét resultaat: 18 kg ben ik kwijt geraakt in nog geen 12 weken tijd! Ik voel me weer  energiek, fit en aantrekkelijk. Ook mijn huid straalt weer. Ik zou willen dat ik hier jaren eerder aan was begonnen. Ook de nazorg is perfect, met enige regelmaat stap ik nog bij Trudi op de weegschaal. Eigenlijk is dit niet meer nodig; ze heeft me een hele nieuwe levensstijl aangeleerd waarbij ik tóch lekker kan eten en op gewicht blijf. Ik ben haar erg dankbaar en zou haar zeker bij iedereen aanraden!

Ervaring_Vertel-hoe-je-het-hebt-beleefd